Actuele openingstijden Podium24

Het zijn onzekere tijden, maar ook die gaan zeker weten weer voorbij!

We leven in een bijzondere tijd, waarin iedereen afstand moet nemen van elkaar en van het voor ons zo vanzelfsprekende dagelijkse leven. Het is op veel fronten een onzekere tijd, ook wanneer het gaat om het zoeken en vinden van een baan.

Bij Podium24 snappen we dat heel goed. Toch zijn we ervan overtuigd dat we ook nu (en misschien zelfs júist nu) gemotiveerde mensen moeten blijven faciliteren in hun zoektocht naar een baan die past. Een uitdaging die op het moment misschien wat meer creativiteit vraagt, maar die uitdaging nemen wij met beide handen aan.

Met strikte inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid, zijn onze collega’s daarom momenteel gewoon bereikbaar, zij het alleen telefonisch (043 – 3 50 60 70) en per email. Het open inloopspreekuur zal tot nader bericht niet plaatsvinden. 

Dus… ben jij op zoek naar een nieuwe baan en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Bel ons! Liever ‘face to face’ het gesprek aan gaan? Ook geen probleem. Bel of mail ons en we plannen graag een videogesprek met je in. Zo maken we er sámen werk van, ook nu!

Podium24

T. 043 – 3 50 60 70

E. info@podium24.nl

terug naar overzicht