Hulp in het huishouden

Ambulante thuiszorg biedt met ruim 250 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie.


Functieomschrijving

Als hulp in het huishouden heb je een zeer gevarieerde baan. Je zorgt voor een schoon en veilig huis en ondersteunt daarmee in de huishouding. Het is daarnaast ook belangrijk dat je oog en oor hebt voor wat er verder speelt bij de cliënt, mensen hebben behoefte aan persoonlijke aandacht en het stelt je in staat om eventuele bijzonderheden te signaleren richting kantoor waar het verder kan worden opgepakt.

Vragen

Om hulp in het huishouden te worden is geen vooropleiding nodig. Wat is wel belangrijk? Zij werken met z’n allen dagelijks hard aan professionele zorg voor hun cliënten. Om als hulp in het huishouden van start te gaan is het belangrijk dat je sociaal bent en graag met mensen omgaat.

Bieden

Ambulante thuiszorg is flexibel en denkt graag met je mee, ook wanneer het gaat om je urenindeling. Als hulp in het huishouden wordt het aantal uren in overleg met jou vastgesteld. Dit regel je in samenspraak met je collega’s op kantoor en de cliënten. Voor hen staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.

Werktijden

In overleg wordt bepaald voor hoeveel uur en op welke dagen je ingepland wordt om te werken.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht en Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Tim Ruyters, te bereiken via 06-21884163 of via Tim.Ruyters@podium24.nl.