Vacature: Coördinator Subsidies en scholing

Podium24 is wegens groei van de organisatie op zoek naar een fulltime Coördinator Subsidies en scholing (structurele functie).

Plaats in de organisatie:        Rapporteert aan de Manager Operatie

Geeft leiding aan:                   -

Omvang:                                  fulltime (36-40 uur), structurele functie

Standplaats:                            Maastricht (regio Zuid-Limburg)

Heb jij een onderzoekende geest en word je blij van een overzichtelijke administratie? Ben je een ster in het eenvoudig uitleggen van complexe regelingen? Wil jij directe invloed hebben op het aan het werk helpen en houden van mensen? Lees dan absoluut verder!

Podium24 is wegens groei van de organisatie op zoek naar een fulltime Coördinator Subsidies en scholing (structurele functie). Je vormt samen met de andere coördinator een team binnen de administratieve organisatie en werkt aan het uitvoeren en optimaliseren van de subsidie- en scholingsaanvragen. Ook heb je een rol in het adviseren van verschillende werkgevers. Een goede wisselwerking tussen jou en de recruiters en projectleiders in de operatie, de werkgevers in de regio en de gemeenten is daarbij belangrijk.

Wij zijn Podium24

Podium24 is dé dienstverlener in arbeidsmarktprojecten, re-integratie, detacheren en uitzenden voor de regio Maastricht-Heuvelland. Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Podium24 is de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij leveren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze projecten bouwen we in toenemende mate aan verschillende publiek-private samenwerkingen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving.

Jouw werk

Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonkosten- en uitstroomsubsidies voor de gemeenten in de regio Maastricht en Heuvelland. Je verwerkt en beoordeelt aanvragen, maakt berekeningen, stelt beschikkingen op en zorgt voor periodieke uitbetalingen van de subsidies. Je bewaakt budgetten en organiseert de inkoop van opleidingen. Je adviseert en informeert werkgevers, consulenten van de gemeenten en collega’s over toepassing van de regelingen zoals loonkostensubsidie en loonkosten voordeel, maar ook voor het inzetten van verschillende beschikbare instrumenten (bijv scholingsvouchers). Je signaleert mogelijkheden en denkt mee met oplossingen en toepassing van de regelingen. Je houdt contact met verschillende belanghebbenden en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wie jij bent

Jij vindt het een uitdaging om wettelijke regelingen eigen te maken en kunt deze eenvoudig uitleggen aan anderen, op diverse niveaus. Je bent van nature iemand die de vraag achter de vraag wil weten Je wordt enthousiast van een volledige en correcte administratie, het maken van berekeningen en bent een ‘pietje precies’. Ook ben je in staat jouw werk goed te plannen en kun je omgaan met tijdsdruk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent accuraat en begrijpt het krachtenveld waarin je werkzaam bent. Je weegt de belangen van betrokkenen zorgvuldig af en komt tot gedegen onderbouwde voorstellen. Je verschuilt je niet achter regels, maar past deze adequaat en met enige creativiteit toe.

We bieden je veel kansen en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen, dus stellen we ook heldere voorwaarden.

  • Je beschikt over aantoonbare (juridische) ervaring in de uitvoering van wet- en regelgeving in relatie tot subsidies.
  • Je hebt kennis van wettelijk regelingen tav loonkostensubsidies en – voordelen en scholingssubsidies.
  • Je hebt analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd en weet jouw weg in Excel.
  • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus.
  • Je kunt omgaan met veranderingen in regels en bent omgevingsbewust.
  • Je beschikt minimaal over hbo werk en denkniveau (sociaaljuridische opleiding is een pré)
  • Je bent nieuwsgierig en beschikt over relativeringsvermogen.

Ons aanbod

Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Flexibel werken en de ruimte om samen met Podium24 te groeien. Een omgeving waarin een maatschappelijk relevante bijdrage wordt geleverd en waarin interessante publiek-private samenwerkingen tot stand komen.
Salariëring op basis van de CAO Gemeenten

Sollicitatie:

Als jouw interesse is gewekt en je wil solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw cv én begeleidende brief. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar lidewij.van.den.hoogen@podium24.nl Met vragen kun je contact opnemen met Lidewij van den Hoogen (HR Adviseur) via 06-14389788.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht