Werken in het heuvelland?

Dat kan! Voor een mooi hotel in het heuvelland zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers om het ontbijt en housekeeping team te versterken.


Functieomschrijving

Als ontbijt medewerker ben je verantwoordelijk voor het welkom heten van de gasten bij het ontbijt, je bereid eenvoudige dranken en gerechten, ruimt de tafeltjes af en zorgt ervoor dat de ontbijtzaal schoon blijft.

Als housekeeping medewerker zorg je ervoor dat de kamers spik en span zijn voor de gasten van het hotel. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verschonen van de bedden, stofzuigen, afstoffen en schoonmaken van de badkamer.

De functies kunnen apart van elkaar ingevuld worden, maar zou eventueel ook gecombineerd kunnen worden.

Vragen

Je bent klantvriendelijk en werkt graag samen in een team. Daarnaast ben je representatief en weet je van aanpakken. Het spreken van de Nederlandse taal is geen vereiste. Als jij je verstaanbaar kan maken in het Engels dan is dat voldoende. Ook is het belangrijk dat je zelf over vervoer beschikt om bij het hotel te komen.

Bieden

Je komt te werken in een viersterren hotel op een prachtige locatie midden in het Limburgse heuvellandschap. Je word onderdeel van een hecht en internationaal team. Er heerst een informele sfeer en krijgt een kans een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van het hotel.

Werktijden

Als ontbijt medewerker zullen de werktijden liggen tussen 06:00 en 13:00 uur. Als housekeeping medewerker begin je wat later in de ochtend. Het aantal uren per week en dagen zullen in overleg afgesproken worden. Wel dien je het weekend beschikbaar te zijn.

Duur van de opdracht

langere tijd

Werklocatie

Slenaken

Spreekt bovenstaande jou aan of wil je nog wat meer informatie? Neem dan nu contact op met Sacha van Heusden op 06-46022856 of via sacha.vanheusden@podium24.nl