Wanted: logistiek medewerkers bij ACTION!

Welkom bij Action! In de winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. In de winkel vind je 6000+ producten voor minder dan je verwacht.


Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan? Voor onze opdrachtgever zoeken wij kandidaten die van aanpakken weten en het leuk vinden om klanten op een vriendelijke manier te helpen. Wij zoeken kandidaten die aanvankelijk om werkzaamheden in de vulploeg verrichtten in de avonduren van 17.00-21.00 uur, 7 dagen per week. Bij geschiktheid in de avondploeg kan het zijn dat je kunt doorschuiven naar de dagploeg.

Vragen

Wij zoeken kandidaten die;
* klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben: je groet klanten en helpt ze graag verder.
* alert zijn op verspilling: je gaat netjes met spullen om en let op afschrijving.
* je bent gediciplineerd; je komt afspraken na en werkt volgens de bestaande regels en procedures.
* je hebt oog voor details; je let op hoe de producten gepresenteerd staan en neemt in het voorbijgaan dat papiertje mee wat daar op de grond ligt.
* je hebt respect voor je collega's en leidinggevenden; voor jou niet meer dan normaal.

Bieden

Kandidaten krijgen bij Action een dienstverband.

Werktijden

Je gaat aan de slag tussen de 16-31 nuur per week. Wil je minder werken? Reageer dan ook, we kunnen altijd kijken of we je kunnen helpen.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Deze vacature is in beheer bij Joselle Pieters.

Werklocatie

Voor diverse locaties zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten, er is dus waarschijnlijk altijd wel een vestiging die bij jouw wensen en mogelijkheden past.