Medewerker afwaskeuken Kasteel Vaalsbroek

Ontdek de Limburgse gastvrijheid in al haar facetten op het historische landgoed van Vaalsbroek. Kasteel Vaalsbroek is één van de 17 Bilderberg Hotels en is gelegen in het prachtige Limburgse Heuvellandschap bij Vaals.


Functieomschrijving

Je werkt in een gerenommeerd hotel waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het runnen van de keuken! Door de status van het hotel dient dit met de grootste zorg te gebeuren.
Als afwasmedewerker ben je verantwoordelijk voor het afwassen van alle servies, bestek, keukengereedschappen en overig vaatwerk. Daarnaast is het je taak om het keukenafval te verzamelen en af te voeren en houdt je de werkomgeving schoon.

Vragen

Jij bent niet bang om hard te werken. Je hebt ervaring/affiniteit met de horeca/hotelbranche en een flexibele instelling. Je zet je in en bent in staat om goed samen te werken. Ook ben je een echte doorzetter.

Bieden

Een baan voor lange tijd bij een gerenommeerd hotel met een marktconform salaris.

Werktijden

Je werkt ongeveer 3 dagen per week, in het weekend of doordeweeks en gemiddeld 20 uur per week volgens werkroosters. Dan zijn de werktijden van 17.00 of 18.00 uur tot 00.00/02.00 uur.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Vaals.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.