Kamermeisje/ Kamerheer

Voor diverse hotels in Maastricht en omgeving is Hendriks Hoteldiensten op zoek naar enthousiaste collega’s in de schoonmaak. Een schone kamer is hèt visitekaartje van het hotel. Daar wordt het eerste succes geboekt, naast natuurlijk andere aspecten die het verblijf veraangenamen zoals prettige bediening of een goede keuken.Het schoonmaken van hotelkamers is een vak apart en niet te vergelijken met schoonmaakactiviteiten in andere branches.


Functieomschrijving

Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden in het hotel zoals bijvoorbeeld het zuigen van de hotelkamers, het opmaken van de bedden en het schoonmaken van het sanitair. Dit alles doe je volgens de voorgeschreven werkmethoden. Je werkt voornamelijk in de ochtenduren.

Vragen

Weet jij van aanpakken, ben je enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk, dan is dit wellicht dé baan voor jou. Je kunt de Nederlandse taal kunt goed verstaan en redelijk spreken en je hebt een goede lichamelijk gesteldheid. Je hebt een zelfstandige werkhouding.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een baan waar je veel uren kunt werken (afhankelijk van jouw wensen) voor lange tijd. Tevens ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever.

Werktijden

De werkzaamheden zijn op maandag t/m vrijdag in de ochtenduren van 09.00 uur tot ca. 14.30 uur. En in het weekend van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht en directe omgeving.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.