Terugblik 2017: 682 mensen (opnieuw) aan de slag!

Vorig jaar rond deze tijd vertelden we vol trots dat we in 2016 maar liefst 495 mensen hebben geholpen om in 2016 (opnieuw) aan de slag te gaan. De wetenschap dat je voor zoveel mensen écht iets kunt betekenen, daar kregen we bij Podium24 energie van!

Juist díe energie heeft er afgelopen jaar toe bijgedragen dat we nóg meer mensen aan een baan hebben kunnen helpen... 682 mensen om precies te zijn! Ook het aantal werkgevers waarvoor we in 2017 hebben gewerkt, is aanzienlijk toegenomen. Maar liefst 271 werkgevers hebben in 2017 een beroep op ons gedaan. Voor advies over wet- en regelgeving, begeleiding in en advies over sociaal ondernemen, of natuurlijk voor hulp in de zoektocht naar enthousiaste nieuwe medewerkers! Bedrijven in alle soorten en maten, gevestigd in Maastricht Heuvelland en actief in de meest uiteenlopende branches. Het afgelopen jaar hebben we via onze website en via social media met regelmaat succesverhalen gedeeld. Een kleine selectie om uw geheugen op te frissen:

Benieuwd naar de gemiddelde leeftijd, het arbeidsvermogen en de geografische spreiding van de bemiddelingen in 2017? Ook die gegevens zetten we graag voor u op een rij.

Aantal bemiddelingen naar leeftijd

Bemiddelingen per arbeidsvermogen PW populatie

Wij kijken terug op een succesvol jaar en gaan ook dit jaar weer vol enthousiasme aan de slag! Kortom; ook in 2018 maken wij er weer werk van!


Over Podium24

Sinds 2012 al verstevigt Podium24 de samenwerking tussen het bedrijfsleven en gemeentelijke partijen en helpt werkzoekenden aan het werk. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarmee tevens de werkgever wordt geholpen zijn/haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in te vullen. 

Kort samengevat ondersteunen wij u op een drietal gebieden:

1. Personeel

2. Advies wet- en regelgeving

3. Socialer ondernemen

Klik HIER voor meer informatie!

terug naar overzicht