Succesverhalen in Maastricht Heuvelland

Podium24 maakt haar belofte "Wij maken er werk van" meer dan waar!

Sinds 2012 verstevigt Podium24 als werkgeversdienstverlener de samenwerking tussen het bedrijfsleven en gemeentelijke partijen en helpt werkzoekenden aan het werk. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarmee tevens de werkgever wordt geholpen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid in te vullen.

Maar liefst 128 bedrijven maakten in 2016 gebruik van de werkgeversdiensten van Podium24 en in het afgelopen anderhalf jaar vonden reeds 862 mensen via Podium24 een nieuwe baan. Te veel verhalen om op te noemen, maar toch delen we graag een aantal van deze mooie cases met u. Van Gulpen-Wittem tot Meerssen en van Valkenburg tot Vaals; in iedere hoek van ons werkgebied (Maastricht-Heuvelland) vinden we gelukkig enthousiaste ondernemers en gemotiveerde kandidaten die samen nóg sterker staan. Een typisch geval van synergie (1+1=3) en juist dáár gaat ons hart sneller van kloppen; de balans in waardecreatie voor de werkgever, de verbinding met onze partners die werkzoekenden laten inzien dat het wél kan (of anders) en de energie die dit alles vrijmaakt om ieder dag opnieuw deze uitdaging weer aan te gaan.

Klik op de gewenste gemeente voor het informatieblad:

Podium24 voor de werkgever?

Het Sociaal Akkoord, de Participatiewet en de decentralisatie van overheidstaken; allemaal ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid die veranderingen teweegbrengen in de bestaande verhoudingen tussen de overheid, werkgevers en burgers. Bent u op zoek naar personeel met hart voor de zaak, of heeft u een vraag op het gebied van wet- en regelgeving, (loonkosten-/uitstroom)subsidies en/of sociaal ondernemen; Podium24 maakt er graag werk van en biedt u het gewenste inzicht én antwoorden.

Podium24 voor de werknemer?

Bent u of kent u iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Podium24 maakt er werk van en gaat samen met u op zoek naar een leuke job in Nederland, Duitsland of België. Op de website (www.podium24.nl) vindt u het actuele vacature-aanbod met op dit moment maar liefst 300+ vacatures in de euregio. Daarnaast organiseert Podium24 iedere dinsdag tussen 14.00u en 15.00u op het gemeentehuis in Maastricht (Randwycksingel 22 te Maastricht) een spreekuur voor werkzoekenden.

Vragen? Aarzel niet om langs te komen op een spreekuur of om ons te contacteren!

Podium24

Randwycksingel 22    

6229 EE  MAASTRICHT        

T   (043) 3-50-60-70

E   info@podium24.nl

W  www.podium24.nl

terug naar overzicht